Verzenden

Verzendkosten

  • € 4,25 – Briefpost
  • € 6,50 – Pakketpost

De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling. Wij versturen indien mogelijk je bestelling met briefpost. Onze bestellingen worden met DHL verzonden en zijn voorzien van een track en trace code die u per mail van ons ontvangt. Dit geldt ook voor de briefpost zendingen.

Levering

Wij streven ernaar de bestellingen die vanuit voorraad geleverd kunnen worden dezelfde dag te behandelen en te versturen. Wij versturen onze bestellingen veilig met DHL. De levering zal plaats vinden binnen 2-3 werkdagen, mits het product op voorraad is. Je ontvangt een track en trace code om het pakket te volgen.

Let op: de levertijden kunnen vertraagd zijn door het coronavirus en extreme drukte. 

Wij hebben grote voorraden van onze producten en verwachten voor alsnog geen voorraad problemen. Mocht er onverhoopt toch een voorraad tekort zijn dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een verlate levering als er nieuwe voorraad beschikbaar is. Indien gewenst wordt de bestelling kosteloos geannuleerd en het betaalde bedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort op je rekening.

Bij de producten staan de verwachte levertijden aangegeven. Dit kan per product verschillend zijn.