Over ons

Groothandel-mondkapjes.nl

Groothandel-Mondkapjes is een onderdeel van P&P Projects B.V. en is ontstaan naar aanleiding van de toenemende vraag naar beschermende producten.

Van origine zijn we een leverancier van promotionele producten. Aangezien we vanuit daar veel ervaring en contacten hebben met producenten in China en importeurs in Nederland hebben we de mogelijkheid om mondkapjes in te kopen. We maken hiervoor enkel gebruik van leveranciers waar we al een lange relatie en vertrouwensband mee hebben.

Statement

We begrijpen dat er in Nederland veel vragen en onduidelijkheden zijn rondom mondkapjes. Op onze pagina met veel gestelde vragen hebben we veel voorkomende vragen alvast voor je beantwoord.

Ook begrijpen we dat er wellicht een negatief beeld kan ontstaan betreft de verkoop van mondkapjes. Er is een grote behoefte aan en schaarste in het aanbod van mondkapjes. Wij bieden vooralsnog enkel de mondkapjes met de certificering type 1 en type 2 aan. Dit type wordt hoofdzakelijk gebruikt om de verspreiding van vochtdeeltjes te verminderen. In de zorg is er vooral behoefte aan hoger gecertificeerde mondkapjes met classificering FFP2 en hoger.

Wij zien ook dat er grote verschillen zijn in prijs en de transparantie hierover. Wij proberen de beschikbare mondkapjes en andere hygiëne en veiligheidsproducten tegen een zo scherp mogelijk prijs aan te bieden. Door de wereldwijde vraag en beschikbare productiecapaciteit zijn de productiekosten van mondkapjes gestegen. Daarnaast zijn de luchtvracht prijzen gemiddeld maar liefst 5 keer duurder dan voor de corona crisis. Dit heeft helaas een negatieve uitwerking op de kostprijs. Derhalve proberen we de verkoopmarge zo laag mogelijk te houden om de verkoopprijs niet verder op te drijven.

We zijn er allemaal bij gebaat dat we dit virus zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. We bieden de mondkapjes, hygiëne en beschermende artikelen aan om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt. We merken dat consumenten en bedrijven de behoefte hebben om voorzorgsmaatregelen te nemen en daar willen we op een zo goed en eerlijk mogelijke manier aan voldoen.