Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes met logo bedrukken

We krijgen veel vraag naar het bedrukken van mondkapjes. We hebben een groot assortiment mondkapjes die we kunnen voorzien van een logo of ontwerp. Afhankelijk van de wensen voor het bedrukken, de aantallen en de gewenste levertijd zoeken wij de beste mogelijkheden voor je uit.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van mondkapjes.


Vraag een offerte aan
Mondkapjes voor het openbaar vervoer

Vanaf 1 juni is het in het openbaar vervoer verplicht om een mondkapje te dragen om zo besmetting te voorkomen.  Voor het reizen met het OV zijn er verschillende mogelijkheden. Zowel vanuit voorraad leverbaar als custom made.

Geef je personeel een mondkapje

Wanneer medewerkers met het OV reizen naar het bedrijfspand is dit voor de werkgever een uitgelezen kans om de medewerker van een mondkapje te voorzien om zo de reis naar kantoor te vergemakkelijken. We zien daarom veel bedrijven die voor personeel gemiddeld 5 herbruikbare mondkapjes aanschaffen en deze te laten bedrukken. Wij kunnen indien gewenst ook individueel verzenden naar het personeel. De handeling en verzending nemen wij graag voor je uit handen.

Uitgebreid assortiment mondkapjes

We hebben een uitgebreid assortiment mondkapjes die we kunnen voorzien van een logo of in sommige gevallen van een full colour ontwerp op het gehele mondkapje. 

Vanaf hoeveel stuks kunnen jullie bedrukken?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het model, de bedrukking en gewenste levertijd. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden en kunnen vanaf 100 stuks mondkapjes voor bedrukken.


Vraag een offerte aan